Pedicure & Schoonheidssalon Beauty2B
Een momentje voor jezelf

PuuRR Look Mineral Make-up

100 % Natuurlijke make-up. Werkt voor de gevoelige huid. Werkt anti-septisch dus ook geschikt voor de onzuivere huid. Het verstikt de huid niet, de huid blijft ademen. Verzacht en verzorgt!! SPF 15.

Mineral Foundation:  Gebruik een beetje poeder in de deksel. Draai met een kwast (liefs de Kabuki) in de deksel zodat de poeder goed door de kwast wordt opgenomen. Tik het teveel poeder eraf. Breng de foundation met ronddraaiende beweging aan op de huid. Werk in dunne laagjes voor meerdere dekking. De poeder smelt door de warmte van de huid en geeft zo een mooie egaal effect. Potje 10 gr. hier doet u gemiddeld 3 maanden mee bij dagelijks gebruik. Kleuren: Light, Medium/Light, Medium en Dark.

Mineral Concealer  Breng de concealer aan op de plekjes die u wilt camoufleren.  Kleuren Light en Green. 

Mineral Bronzer . Breng de bronzer onder de jukbeen en ev. op slapen naar voorhoofd toen aan. 

Mineral Blush . 100% natuurlijke Minerale Blush poeder.  Kleuren Sunny en Perfect.

Mineral Eyeshadow Chestnut . 100% Natuurlijk minerale oogschaduw poeder.

Mineral Eyeliner Mistic Black  Maak je penseel een beetje nat en dip hem in de poeder, meng dan in de deksel voordat je een lijn trekt langs de wimper rand.

Mineral Perfect Brow  100 % Natuurlijk wenkbrauwpoeder. Kleuren Brow Medium  en Brow Dark.

Volum Mascara Black . Een mascara op natuurlijke basis met o.a.a mineralen, rijstkiem en olijf. Verzorgt en maakt de wimpers mooi vol en intens zwart. Geschikt voor mensen met gevoelige ogen en contactlensdragers. 

Lipstick PuuRR 

Lipgloss Peach . Lipgloss met beschermende en voedende eigenschappen, op natuurlijke basis met o.a. Mineralen en Shea Butter.  Verschillende kleuren

Puur Look Kabuki Kwast . Een kleine complete kabuki. De kwast om uw minirale Foundation mee aan te brengen.