Schoonheidssalon, Nagelstudio & Pedicure Beauty2B
Een momentje voor jezelf

Gezichtsbehandelingen


GEZICHTSBEHANDELING BRONS €35,00 - Oppervlakte reiniging van het gezicht, Diepte reiniging van de huid, Stoombad voor uw gelaat, Een crèmemasker, Eye care serum & dagverzorging op het gezicht.    

GEZICHTSBEHANDELING ZILVER €45,00 -  Oppervlakte reiniging van het gezicht, Diepte reiniging van de huid, Stoombad voor uw gelaat, Huidverbetering Fruitzuurpeeling dmv softmask, Een Intense Alginaat Mask, Eye care serum & Dagverzorging op het gezicht.             

GEZICHTSBEHANDELING GOUD €55,00 - Oppervlakte reiniging van het gezicht, Diepte reiniging van de huid, Stoombad voor uw gelaat, Huidverbetering Fruitzuurpeeling dmv softmask, Bindweefsel-massage dmv rollers en serum / of een Cupping-massage, Een Intense Alginaat Mask, Eye care serum & Dagverzorging op het gezicht. 

Er wordt een huidanalyse gemaakt, aan de hand daarvan wordt er een gezichtsbehandeling gegeven en gebruik gemaakt van een toepasselijk productlijn van de merk PuuRR.

Speciale Behandelingen

ACNE €50,00 - Er wordt gewerkt met de PuRe lijn van PuuRR, (behandeling is afhankelijk van de huid) Oppervlakte reiniging van het gezicht, Diepte reiniging van de huid, Acid peel of lijnzaadpakking icm stoombad met Ozon, Verwijderen van oneffenheden, Hyaluron concentraat (om de vochtgehalte op pijl te houden), Intense Force 1 of 3, Een Intense Alginaat Mask. met Vitamine A, Eye care serum & Dagverzorging op het gezicht. 

COUPEROSE/ROSECEA €50,00 - Er wordt gewerkt met de Organic lijn van PuuRR. Oppervlakte reiniging van het gezicht, Diepte reiniging van de huid dmv Lysing,  Intense Force 1 Aloë Vera (Hydraterend, verkoelt, kalmeert en helpt irritaties te verbeteren), Inmasseren met Intense Facial Oil, Rustgevende Gezichtsmasker icm Soft Mask, Eye care serum & Dagverzorging op het gezicht. 

VEROUDERING/LITTEKENS/ONEFFEN HUIDRELIËF €60,00 - Oppervlakte reiniging van het gezicht, Diepte reiniging van de huid, Stoombad voor uw gelaat, Huidverbetering Fruitzuurpeeling dmv softmask, Micro neelding/dermaroller icm hyaluron, Een Intense Alginaat Mask, Eye care serum & Dagverzorging op het gezicht./ Voor een optimale resultaat vraag na de actie-kuur; 5 x kuur om de 3 weken.

TIENER-MOMENT €30,00 - (t/m 19 jaar) Oppervlakte reiniging van het gezicht icm zacht roterende borstels, Diepte reiniging van de huid dmv Lysing, Stoombad voor uw gelaat, Heerlijke Chocolade Mask., Dagverzorging op het gezicht, Lichte Dag Make-up.


MET Z'N TWEEËN - Vanaf heden niet meer mogelijk.

PUURR RITUELEN (ZEN gezichtsbehandelingen)

ZEN TREATMENT PUURR €42,50 - Zen Massage met verwarmde Hote Stones, Oppervlakte reiniging van het gezicht, Diepte reiniging van de huid, Stoombad voor uw gelaat, Eye care serum, Een crèmemasker inclusief hoofdhuid massage dmv Oosterse drukpunten, Dagverzorging op het gezicht.    

ZEN RITUEEL PUURR €52,50 -  Zen Massage met verwarmde Hote Stones, Oppervlakte reiniging van het gezicht, Diepte reiniging van de huid, Stoombad voor uw gelaat, Huidverbetering Fruitzuurpeeling dmv softmask, Eye care serum, Een Intense Alginaat mask inclusief hoofdhuid massage dmv Oosterse drukpunten, Dagverzorging op het gezicht.  

ZEN INTENSE RITUEEL PUURR €62,50- Zen Massage met verwarmde Hote Stones, Oppervlakte reininging van de gezicht, Diepte reiniging van de huid, Stoombad voor uw gelaat, Huidverbetering Fruitzuurpeeling dmv softmask, Bindweefselmassage dmv rollers en serum, Eye care serum, Een Intense Alginaat mask inclusief hoofdhuid massage dmv Oosterse drukpunten, Dagverzorging op het gezicht.  
Overige behandelingen €12,00(per onderdeel) i.c.m behandeling 50% korting - Epileren / Verven Wenkbrauw / Verven Wimpers / Harsen Bovenlip / Harsen Kin / Milia's Verwijderen*(beperkt) / Basis Make-up

HUIDVERBETERING UITLEG :

SUPER BOOSTER  - Fruitzuurpeeling, dmv softmask en een hoog gehalte fruitzuur complex. Verwijderd dode huidcellen, verfijning van het huidreliëf, oplichtend voor hyper-pigmentatie. 


INTENSE ALGINAAT MASKER - Vitamine & Lift: Heeft een super sterke antibacteriële werking. Deze masker is 10 maal voedzamer dan crème gezichtsmaskers. Deze poedervorm wordt gemengd met hyaluron gel, voor meer intensiviteit. Op het huid wordt het een rubberachtige consistentie, waardoor de huid afsluit, en dringt deze meer in de huid voor meer voeding en dus gladder resultaat.

BINDWEEFSELMASSAGE  - Bindweefselmassage met rollers en serum. De natuurlijke ingrediënten worden dieper in de huid opgenomen, de huid wordt meer gestimuleerd, betere bloeddoorstroming en betere opname van voedingsstoffen.

DERMAROLLER  - Is speciaal om veroudering (rimpels, verslapping), littekens en een oneffen huidreliëf (grove poriën) te behandelen. De Dermaroller bevat 540 mini naalden, helpt ook de aanmaak van collageen meer te stimuleren.